Frank en Esther

Wij zijn Frank en Esther en wij leven met ons gezin op dit landgoed van 9500m2. De drie oudste kinderen wonen ondertussen op zichzelf en de twee jongsten gaan naar de lagere school.
Bij ons beiden was er een verlangen om samen meer thuis te kunnen leven en werken op het ritme van de seizoenen. Toen de kans zich voordeed om een deel van de vierkantshoeve te verbouwen naar vakantiewoningen, hebben we deze met beide handen aangegrepen.

We zijn dankbaar dat we verbinding met gezin, familie, vrienden en een stukje natuur hier de ruimte kunnen geven, zowel voor onszelf als voor anderen.

Zoeken

Inchecken:

Uitchecken:

[string_chosen_admin_search_type]

Gekozen aantal accommodaties:

Volwassenen:

Kinderen (1-17j):

 

 

Zoeken....

×
Accomodatie 1

Accomodatie 2

Accomodatie 3

Accomodatie 4

Accomodatie 5

Vul je gegevens in

Samenvatting laden...

 

Accepteer onze voorwaarden voor deze reservatie

Betaling

Selecteer je betalingsmethode:


Er zal   worden aangerekend

U zal   worden aangerekend

We verwijzen je door naar Mollie, een online betaalplatform.

Betalen kan met Bancontact, iDeal of PayPal.   iDEAL Bancontact

Verwerken...

Staan je reservatiedetails juist? Je vakantie kan starten!

 

Coming Home

Coming Home staat voor verbinding maken met onszelf, de natuur en de mensen om ons heen. Door ons leven af te stemmen op deze waarden, hopen we een positieve impact te hebben op onze omgeving en de wereld om ons heen.

Onze missie: Nachtegael biedt comfortabele verblijfswoningen aan waar individuen, gezinnen en groepen kunnen herbronnen, in beweging kunnen komen en het leven kunnen vieren in een natuurlijke omgeving.

Onze visie: Mee bouwen aan een wereld waarin mensen zich ten volle kunnen verbinden met zichzelf, met elkaar en met de natuur.

Mijn naam is Frank, met veel enthousiasme in 1966 geboren. Ik ben vader van vijf kinderen. De drie oudsten zijn volwassen en zijn het huis uit. Wij, Esther en ik wonen met onze twee kinderen op de hoeve.

Na een hobbelig parcours doorheen de schooltijd, heb ik samen met mijn vader een standbouwbedrijf opgestart. 25 jaar later was het een uit de kluiten gewassen zaak en heb ik het met plezier en lastigheid overgelaten. Zorg voor de natuur en voor wat ik nalaat aan de volgende generatie is mijn drijfveer. Tijd voor ons gezin, het ecologische onderhouden van de hoeve, het koesteren van Moeder Aarde, de schoonheid van het leven vieren en ruimte voor persoonlijke groei kregen kans bij Nachtegael. Ook al is het niet altijd eenvoudig en gemakkelijk, ik geniet van wat het leven mij brengt.

 

Mijn naam is Esther, ik kom uit Bathmen een dorpje in Nederland. In Amsterdam had ik een praktijk voor Mensendieck en shiatsu. In 2012 heb ik mijn praktijk overgelaten en ben ik naar België verhuisd om samen te kunnen leven met Frank en zijn gezin. Hier heb ik bijna 7 jaar gewerkt als psychomotorisch therapeut. Ondertussen werd ik moeder van Léon en Yasmin, twee prachtige kinderen. Het verlangen groeide om meer samen te kunnen leven en werken met Frank waarin de zorg voor ons gezin, de hoeve en de natuur met elkaar verweven zijn.

Nachtegael, coming home is ontstaan door ruimte te maken voor onze gedeelde kernwaarden. Voor mij persoonlijk voelt het ook als meer en meer thuiskomen in mijn leven, in ons gezin, op deze mooie plek en in de werkzaamheden die ik doe. Shiatsu is een vaste waarde in mijn leven gebleven.

Het geeft me voldoening dat andere mensen hier ook kunnen genieten van deze plek en misschien ook kunnen thuiskomen bij wat voor hen belangrijk is.

Een pareltje in de Vlaamse Ardennen

Kris M.

The house is very cosy and equipped with high-quality, tasteful modern furniture.

Konrad G.

Wat een prachtige locatie. Een heerlijke uitvalsbasis voor een weekje rust, maar ook om volop actief bezig te zijn

Jan Pieter B.

Leuk natuurhuisje in een mooi verbouwde boerderij (totaal 3 huisjes in deze boerderij). Alles zeer netjes en goed verzorgd. Eigenaren erg vriendelijk en gastvrij.

John H.